Verzenden & Retourneren

Verzendkosten Nederland

Bij bestellingen onder de €100,- wordt er €4,95 verzendkosten berekend.
Bestellingen vanaf €100,- zijn verzendkosten vrij.

Verzending & levering
Uw bestelling wordt bezorgd met PostNL, we doen ons best om alle bestellingen voor 15:00 nog dezelfde dag te versturen! De bestelling zal uiterlijk binnen 2 werkdagen verzonden worden.

Afhalen of ruilen
Het is ook mogelijk uw bestelling bij ons af te halen, retourneren of eventueel te ruilen.
Neem hiervoor eerst contact met ons op om geschikte tijd/dag te bespreken.

Dit kan via onderstaande contact gegevens:

Telefoonnummer:  06-10289378
E-mail : info@luveefashion.nl

Retourneren

Retourneren kan binnen 14 dagen. Uw bestelling dient binnen 14 dagen bij ons retour te zijn. Daarbij dient u bestelling  geretourneerd te worden in de originele staat en verpakking. Wanneer de kaartjes van de artikelen zijn afgehaald kunnen wij het artikel helaas niet meer retour nemen. Ook kunnen de verpakkingen van producten niet  gebruikt worden als een verpakkingsmethode om de producten retour te sturen.

Indien u gebruik maakt van het retour sturen van uw product, komen de kosten van de retourzending voor uw eigen rekening. Het bedrag van het product zal uiterlijk binnen 14 dagen na de retourzending terug betaald worden.

Wanneer naar uw retour het totale aankoopbedrag onder de €100,- komt, worden de verzendkosten achteraf alsnog in rekening gebracht. Indien dit van toepassing heeft u geen recht op een gratis verzending, het bedrag zal worden ingehouden op het retourbedrag.

Uitzonderingen retourneren

Producten welke zijn gekocht in de sale, kunnen helaas door de hoge kortingen niet geretourneerd worden.

Daarnaast worden de geretourneerde producten alleen geaccepteerd wanneer deze in originele onbeschadigde staat, vrij van geuren en ongedragen zijn.

Luvee Fashion houdt zich het recht voor om te allen tijde een retour te weigeren.

 

Retour adres

U kunt uw pakket retour sturen naar het volgende adres:

T.a.v. Luvee Fashion
Rietlanden 44
6576 EB Ooij

Wilt u uw pakket zelf afleveren, neem hiervoor eerst contact met ons op om een geschikte tijd/dag te bespreken. Dit kan via onderstaande contact gegevens:

 

Telefoonnummer: 06-10289378
E-mail : info@luveefashion.nl

×